Nanolash Mascara

cel mai bun rimel nanolash

Rezultatele dorite

Rimelurile Nanolash oferă o culoare uimitoare și intensă și rămân intacte timp de ore îndelungate. Rezistente la intemperii și super durabile, produsele țin în frâu probleme precum descuamarea sau pătarea, pentru a menține genele impecabile în orice condiții. În plus, atât rimelul Length & Curl, cât și rimelul Volume Up, sunt rezistente la transpirație, ceea ce le face să fie produse ideale pentru antrenamentele la sală sau mersul la serviciu.

Periile deosebite ale rimelurilor Nanolash sunt realizate cu peri din silicon și au fost concepute cu precizie, astfel încât să garanteze o acoperire completă. Rezultatul? Gene șocant de lungi sau voluminoase; separate la perfecție, indiferent de versiunea pe care o alegi. În plus, formulele lejere nu încarcă genele. Un singur strat este suficient pentru a oferi genelor o culoare intensă și definire. Efectul durează toată ziua, inclusiv efectul de lifting al rimelului Length & Curl Mascara.

Efect

Rimelurile Nanolash se remarcă prin proprietățile lor de condiționare a genelor. Pe lângă faptul că îți oferă gene mai frumoase, formulele asigură ingrediente reparatoare esențiale pentru a le hrăni. Rimelul de alungire este bogat în extracte din ceai verde și cactus, oferind beneficii de protecție și calmare.

Rimelul de îngroșare este îmbogățit cu ulei din germeni de grâu care hidratează și protejează genele.

Rimelul conține, de asemenea, gumă arabică, ceară de orez și de carnauba, care acționează prin învelirea genelor cu un strat protector. Formulele sunt, de asemenea, bogate în pantenol cu acțiune hidratantă și calmantă.

Argumente pro

  • separare perfectă a genelor
  • machiaj de lungă durată, fără descuamare
  • rezistență întreaga zi
  • libertate în realizarea de lookuri diferite de machiaj
  • formulă rezistentă la schimbările meteo
  • rimel vegan îmbogățit cu nutrienți
  • aplicare ușoară datorită formei atent gândite a periei

Argumente contra

  • este disponibilă doar nuanța neagră

Vezi mai multe detalii despre produs pe www.nanolash.ro

Nota finală: A+
Reveni la clasament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *