TOP 5 – Modalități de a avea mereu gene lungi și frumoase

Genele uluitoare sunt sinonimul feminității, prin urmare, această tendință nu va dispărea din canonul estetic. Genele ca de fluture nu vor părăsi piedestalul, nu vor lăsa pe nimeni altcineva să preia podiumul cu ușurință. Fiecare dintre își dorește gene perfecte, lungi, romantice, întunecate și cu aspect natural. Cum obții gene lungi – este posibil să o ajuți pe mama natură și să îmbunățești aspectul genelor cu ajutorul machiajului sau a trucurilor inteligente? Desigur că da! Astăzi vom dezvălui cele mai bune moduri de a-ți alungi genele.

TOP 5 Trucuri și cele mai bune tehnici pentru a-ți alungi genele

1. Un rimel cu o perie de înaltă calitate

Într-adevăr, pare evident, dar, din păcate, majoritatea femeilor nu știu să aleagă o perie de rimel. Din anumite motive, nu evaluăm calitățile care fac ca o perie să distribuie rimelul cu ușurință. O perie mare nu își îndeplinește întotdeauna scopul, deoarece se transferă frecvent pe pleoape și nici nu poate fi descrisă ca fiind foarte precisă. De asemenea, în loc să adauge volum și alungire, îți lasă genele mult prea încărcate.

O altă idee rea este să ai încredere în periile de nailon, așa-numitele aplicatoare din păr, care erau populare în urmă cu un deceniu. Periile din silicon sunt cu siguranță mai bune, mai profesionale și nu îți aglomerează genele. Acesta este tipul de perie care a fost special conceput pentru un machiaj precis al ochilor. Separă genele și alungește simultan, fir cu fir.

Ce formă de aplicator este considerată ca fiind cea mai bună? Optează pentru un aplicator care nu are perii aranjați la prea mare distanță unul de altul. Forma elipsei este o altă calitate dorită a unei perii de rimel bune. Ergonomia acestei forme îți permite să acoperi ușor fiecare geană, chiar și cel mai scurte dintre ele.

2. Pudrează genele

Pudra transparentă ți-ar putea fi aliat în lupta pentru gene lungi. Acest truc este realizat frecvent de make-up artiști profesioniști. Cum să o aplici? Aplică primul strat de rimel și înainte ca acesta să se usuce aplică și un strat de pudră (de exemplu, pudră pe bază de orez sau bambus – acestea două sunt cele mai delicate). Bineînțeles, fă acest pas cu ochii închiși și nu exagera cu cantitatea de pudră – la urma urmei, sarcina ei este de a pudra în mod delicat delicat firele mici de păr ale genelor. Poți folosi fie o pensulă mare, fie un burete pufos. După aceea poți aplica un alt strat de rimel. Efectul este uimitor, nu-i așa?

3. Fibrele din rimel

Multe rimeluri conțin microfibre speciale (de exemplu, nailon-6). În ciuda faptului că sunt mici, aceștia sunt capabili să acopere genele. Sarcina lor este să ofere volum fiecărui fir, alungindu-l și evidențiindu-l. Într-adevăr, rezultatul ar putea fi extrem de satisfăcător, dar totul depinde de rimel, de formula sa și de tipul de fibre utilizate. Din păcate, cele mai multe dintre ele se desprind după câteva ore, prin urmare, persoanele care au ochi sensibili sau poartă lentile de contact ar trebui să evite utilizarea rimelului cu fibre.

4. Serul de gene

Serul de gene este recunoscut ca unul dintre cele mai iconice produse cosmetice al deceniului. Niciodată femeile nu au avut ocazia să aibă grijă de genele lor într-un mod atât de eficient. Serurile de gene conțin o serie de substanțe responsabile pentru îmbunătățirea stării și aspectului genelor. Cu toate acestea, cel mai important rol al lor este de a stimula creșterea genelor. Datorită acestui fapt, un fir de păr scurt poate crește mult mai mult decât ar crește în mod normal. Efectele sunt vizibile după doar câteva săptămâni și efectul poate fi comparat cu cel al extensiilor false. Se spune că cele mai bune seruri regenerează și întăresc genele după doar o lună de utilizare. În plus, fortifică rădăcina firului, ceea ce face părul să devină mai întunecat la culoare, mai puternic și mai gros. În cele din urmă, întreaga linie a genelor devine mai groasă, deoarece serul de gene stimulează chiar și rădăcinile „care dorm”.

5. Zigzag pe gene

Acesta este cel mai rapid mod de a crește volumul și lungimea genelor. Deși metoda nu oferă efecte la fel de spectaculoase ca cele menționate mai sus, oferă totuși îngroșare imediată și un machiaj frumos al ochilor. Când folosești rimelul, mișcă peria dintr-o parte în alta, creând o mișcare în zig-zag. Datorită acestui fapt, rimelul îmbracă fiecare fir de păr în mod egal, separă genele și creează volumul de la baza lor. O astfel de mișcare lasă genele bine definite și previne aglomerarea acestora.

Reveni la clasament