Machiajul ochilor pas cu pas. Cum aplici genele false?

Când vine vorba de machiaj, este nevoie de mai mult decât produse de bună calitate pentru un efect final senzațional. Cel mai important aspect sunt genele frumoase. Chiar și așa, poți încerca aplicarea genelor false în cazul în care nu ești mulțumită de genele tale naturale. Cum aplici genele false?

Dacă trebuie să îți evidențiezi în mod zilnic genele, un simplu rimel este suficient. Din păcate, nu este atât de ușor să găsești un rimel care să ofere volum, să alungească, să curbeze, să nu peteze și, în același timp, să fie extrem de durabil. Acesta este motivul pentru care femeile decid să-și extindă genele sau să aplice gene false înainte de evenimentele mai deosebite.

În acest articol vei afla răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre genele false. Cum să le aplici? Este o metodă sigură? Le poți aplica de una singură sau este necesară o vizită la un salon?

Gene false

Există multe tipuri de gene false, dar cele mai populare sunt benzile cu gene sau genele individuale. În timpul unui proces profesional de extensie a genelor, cosmeticiana folosește gene individuale speciale. Această procedură necesită abilități speciale, dar și timp. În cazul unei singure aplicări, este mai bine să folosești benzile cu gene sau genele false individuale care pot fi atașate în colțurile exterioare, de exemplu.

Există diferite tipuri de gene false, grupate în funcție de:

  • material: sintetic, mătase, blană de nurcă;
  • formă: tradițională, artistică, cu ornamente;
  • lungime, densitate, culoare și curbare.

Alegerea mărcii genelor false, a formei acestora și a tuturor celorlalți parametri depinde de noi. Persoanele vegane vor alege cu siguranță genele sintetice, chiar dacă genele naturale au un aspect mai natural. Același criteriu se aplică și în cazul formei genelor – o femeie va prefera genele naturale, alta va alege un set mai expresiv și teatral.

Acasă sau la salon?

Aplicarea genelor false poate părea dificilă și complicată. Când vine vorba de extensii ale genelor, metodele cele mai populare în saloane sunt cele 1:1 sau cele de volum. Aceasta procedură este foarte costisitoare și consumatoare de timp, care necesită mai multe vizite la salon. Cu toate acestea, dacă vrei să îți accentuezi ochii cu ajutorul benzilor cu gene sau cu ajutorul genelor false individuale, poți face acest lucru cu ușurință acasă. Este o sarcină relativ simplă care necesită abilități manuale minime. Este, de asemenea, o oportunitate de a testa diferite soluții cu lipici și materiale, dar și un moment excelent pentru a-ți verifica sensibilitatea în contactul cu unele produse.

Aplicarea la domiciliu – avantaje:

  • costă mult mai puțin decât extensiile cu gene din salon,
  • benzile cu gene se aplică foarte repede,
  • pot fi date jos oricând,
  • este o soluție unică perfectă pentru o petrecere,
  • ocazia să testăm diferite opțiuni.

CUM SE APLICĂ GENELE FALSE?

Înainte de a începe, asigură-te că ai toate accesoriile necesare, care includ lipiciul pentru gene sau o pensetă, care te va ajuta să lipești genele de pleoapă. Alte instrumente utile pot fi o forfecuță pentru tăierea benzii, un ondulator de gene pentru ondularea genelor naturale și, opțional, rimel pentru întunecarea genelor naturale și a celor false.

Pasul 1.

În primul rând, realizează machiajul ochilor în mod normal, folosind un tuș pentru a accentua ochii. Aplicarea genelor false este ultima etapă în realizarea machiajului. Înainte de acest ultim pas, folosește ondulatorul de gene pentru a ondula puțin genele.

Pasul 2.

Înainte de prima utilizare, probează genele false pe pleoapă și scurtează banda, dacă acest lucru este necesar. Ca o regulă generală, benzile trebuie așezate cu aproximativ 1-2 mm înainte de marginea interioară a irisului și se termină cu 1-2 mm înainte de colțul exterior al ochiului, astfel încât să nu împiedice mișcările pleoapelor. Nu este neaparat nevoie să fie o singură bandă lungă, deoarece poți obține un efect interesant și prin utilizarea jumătăților de gene sau a genelor individuale.

Pasul 3.

Aplică apoi lipici pe toată lungimea benzii. Nu îți face griji dacă lipiciul este alb – acesta nu va fi vizibil, deoarece majoritatea devin incolori în momentul în care se usucă. Așteaptă 30-40 de secunde pentru ca lipiciul să se usuce puțin, chiar înainte de aplicarea lui.

Pasul 4.

Cu ajutorul pensetei, poziționează banda cu gene cât mai aproape de linia genelor naturale, apăsând ușor. Poți face orice corecție minoră, atâta timp cât lipiciul nu este complet uscat.

Pasul 5.

La final, aplică un strat subțire de rimel. Acesta este un pas opțional cu ajutorul căruia îți poți fixa genele și le poți oferi un efect de ansamblu.

Reveni la clasament