La ce ar trebui să fii atentă atunci când cumperi un rimel?

Fiecare a patra femeie este ghidată de prețul rimelului.

Fiecare a doua – de publicitate, marcă sau ambalaj.

Fiecare a cincea recunoaște că aspectul periei este important.

Aproape nimeni nu ia decizia în baza compoziției rimelului.

Este esențial să știi că prețul nu reflectă întotdeauna eficiența produsului. Care ar trebui să fie cel mai important lucru pentru noi atunci când cumpărăm un rimel? Iată ce lucruri ar trebui să primească o atenție specială.

5 pași către gene frumoase: la ce ar trebui să fii atentă atunci când cumperi un rimel?

  1. Evită cumpărăturile în impulsul momentului sau al emoției. În primul rând, concentrați-vă asupra periei și a consistenței, în loc de preț. În mod evident, cele mai ieftine rimeluri au o compoziție foarte săracă, deoarece folosesc de obicei ingrediente controversate, ca să nu mai vorbim despre durabilitatea scăzută.
  2. Nu alege niciodată în baza ambalajului. Chiar dacă e tentant să ai produse plăcute pentru ochi în geanta de machiaj, un rimel cu aspect exclusiv poate fi o mare dezamăgire, în timp ce unul cu aspect discret poate surprinde prin calitatea sa. Ambalajul nu trebuie să fie doar îngrijit, ci și durabil.
  3. Verifică peria. Nimic nu este la fel de important la un rimel ca peria acestuia. Aceasta ar trebui să fie ergonomică, precisă, cu peri perfect aranjați și cu o formă adecvată. În general, peria din silicon este mai bună deoarece separă în mod eficient genele și nici nu se deformează în timpul spălării.
  4. Analizează compoziția. Acesta este un factor omis în mod frecvent în cumpărarea unui rimel. Un produs bun ar trebui să conțină ingrediente adecvate. Acestea includ pigmenți minerali responsabili de intensitatea culorii și nutriție. Datorită lor, genele tale arată bine în orice lumină.
    Cele mai bune rimeluri conțin și substanțe care regenerează, previn pierderea genelor și stimulează creșterea. Prin urmare, căută uleiuri naturale și extracte din plante (de exemplu, din germeni de soia sau grâu).
  5. Evită fibrele în rimel. Dacă un rimel conține INCI, deci substanțe precum nylon-6 (PA-6), poliester-5 sau raion – fii atentă: aceste substanțe sunt sintetice și irită ochii, iar rimelul se transferă pe piele și este mai puțin durabil.

Fibrele sunt concepute pentru a lungi firul de păr: se atașează la fiecare genă pentru a o extinde. Din păcate, dau adesea un efect foarte grotesc și sensibilizează. Dacă ambalajul menționează că, înainte de aplicarea rimelului, genele trebuie acoperite cu o bază de fibre, înseamnă că rimelul aplicat singur nu dă rezultate satisfăcătoare și are nevoie de un „sprijin” sintetic.

Regulile menționate mai sus ar trebui să te ajute să alegi un rimel de o calitate excelentă. Nu uita să nu faci compromisuri și să ții cont de reguli. Acest efort va avea rezultate, deoarece odată ce vei găsi produsul perfect, vei reveni întotdeauna la el.

Reveni la clasament