Două moduri de a obține gene frumoase – ser și rimel

Aspectul genelor depinde de două lucruri principale – un machiajul realizat în mod corect și o îngrijire adecvată. În ambele cazuri, tindem să facem greșeli. Ce fel de greșeli?

Cea mai frecventă cauză a stării proaste a genelor este tehnica greșită de machiaj – aplicarea rimelului în exces, demachierea neglijentă etc. Foarte des folosim produse necorespunzătoare – formule prea fluide, prea groase sau chiar expirate.

Cu toate acestea, există un alt lucru pentru care putem fi considerate vinovate! Uităm de cel mai important factor, de îngrijirea corectă și zilnică a genelor.

Pasul 1. SERUL DE GENE

Poți avea grijă de aspectul genelor tale chiar înainte de a te machia. Este cu siguranță un lucru ce merită făcut, deoarece genele sănătoase sunt mai frumoase și mai susceptibile la stilizat.

Cum funcționează serul de gene?

Există seruri profesionale pentru gene disponibile în magazine (dar și online) care hrănesc, hidratează și regenerează firele de păr. Ele diferă între ele din punctul de vedere al compoziției, dar rolul este același: întărirea, accelerarea creșterii și prevenirea căderii. În timp, genele devin mai lungi, mai dense și mai expresive. Prețul acestor seruri poate varia.

Ce zici despre serurile făcute în casă?

Soluția mai ieftină poate fi un balsam de gene făcut în casă. Rezultatele ar trebui să fie comparabile. De ce ai nevoie?

  • 1 lingură de ulei de ricin
  • ½ linguriță de ulei de migdale
  • ½ linguriță de ulei de argan
  • ½ linguriță de vitamina E în formă de picături

Un astfel de amestec de ingrediente trebuie aplicat în mod regulat pe gene înainte de culcare, astfel încât nutrienții să poată acționa în timpul somnului. Folosește o perie de rimel curată pentru acest scop.

Pasul 2. RIMELUL

Doar genele sănătoase și hrănite în mod corespunzător vor arăta bine sub un strat de rimel. Cu greu poți realiza machiajul ideal dacă ai niște gene subțiri, scurte și fragile – nici măcar cel mai bun rimel nu te va putea ajuta.

Ce rimel să alegi?

Odată ce ne îngrijim în mod corespunzător de sănătatea genelor noastre, este timpul să alegem un rimel potrivit. Care este cel mai bun? Multe femei își aleg rimelul pe baza mărcii acestuia sau a prețului. Din păcate, acești factori nu determină și calitatea produsului. În schimb, este recomandat să acorzi atenție periei de aplicare și formulei, deoarece acestea reflectă de fapt modul în care funcționează rimelul.

  • Peria din silicon este mai confortabilă și separă bine genele.
  • Forma periei trebuie să faciliteze aplicarea formulei în colțurile ochilor.
  • Consistența rimelului nu trebuie să fie prea fluidă, pentru a nu se întinde.
  • Cu toate acestea, formula nu trebuie să fie nici prea groasă, pentru a evita lipirea genelor între ele.

Un rimel care are grijă de gene?

Rimelurile de condiționare cu ingrediente îngrijitoare, cum ar fi vitaminele, pantenolul, extractele din plante sau uleiurile, devin din ce în ce mai populare. Cu proprietăți nutriționale și întăritoare suplimentare, acestea adaugă nu doar aspect, ci și îngrijire.
Cu toate acestea, chiar și rezultatele celui mai bun rimel de condiționare pot fi distruse prin demachierea necorespunzătoare.

Reveni la clasament